Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Suosikkivoileipä on selvillä! Kysyimme, kumpi kuuluu leivälle päällimmäiseksi: kinkku vai juusto. Yli 14 000 vastaajasta kaksi kolmesta peukutti juuston puolesta. Kommentoijien mukaan juusto kuuluu päälle varsinkin lämpimissä voileivissä. Mutta miten päin kuuluvatkaan kurkku, paprika, salaatti…? Täydellisen voileivän etsintä jatkukoon!