Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Viikonloppuna on aika juhlia valmistuvia! Kesäisen juhlapöydän kiistaton kuningas on mehevä ja monipuolinen voileipäkakku. Jos vanha luottoreseptisi kaipaa päivitystä, kokeile Helsingin Sanomien ohjetta, jossa pastrami ja cheddar vievät makumatkalle Atlantin toiselle puolen. Kokonaisuuden kruunaavat runsaat miniyrtit. Näyttävää ja maukasta!
Amerikkalainen pastramivoileipäkakku hs.fi

Miniyrteillä koristeltu voileipäkakku kätkee sisäänsä amerikkalaisia makuja: majoneesia, pastramia ja cheddaria.