Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kesällä grillit kuumenevat taas kodeissa ja mökeillä. MTK:n mukaan grillisesonkina pöytään päätyvästä lihasta valtaosa on kotimaista! Loistavia uutisia!
Peräti 88 prosenttia suomalaisista grillaa - valtaosa kotimaista lihaa karjalainen.fi

Suomalaisista kuluttajista 93 prosenttia syö lihaa, eikä tässä ole tapahtunut muutoksia viime vuosien aikana, kertoo MTK. Lihan kulutus on kasvanut pi...