Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Ruoka on paljon muutakin kuin polttoainetta: ruoka on tärkeä osa yhteisöllisyyttä. Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön mukaan suomalaiset syövät eurooppalaisista kuitenkin vähiten yhdessä. Ehkä tänään olisikin hyvä päivä kokata yhdessä ystävien tai perheen kanssa ja viettää yhteinen ruokahetki!
Perheen yhteinen ruokahetki ravitsee myös sielua – ystävätkin pääsevät samaan pöytään yle.fi

Suomalaiset syövät ELO:n mukaan eurooppalaisista vähiten yhdessä.