Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Kaikkien aikojen kinkunkuorrute -kisa on nyt päättynyt ja sen voitti Maija-Liisa Roiha. Onnea! Kisavastauksien perusteella joulukinkku voi saada juhlapöytään monenlaisia suosikkihuppuja. Erityisesti perinteinen sinappikuorrute korppujauhoilla oli suosiossa, mutta myös Corn Flakes -kuorrute on kuulema kokeilemisen arvoinen. Kiitos kaikille suosikkikuorrutteensa jakaneille vastauksista!