Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Viikonloppu lähestyy ja kohta on taas enemmän aikaa nautiskella aamupalasta rauhassa! Hyvä aamupala onkin nyt tärkeämpi kuin koskaan, jotta jaksaa rämpiä keväisessä räntäsateessa. Inspiraatiota aamuherkutteluihin löytyy Henri Alénin aamiaispaistoksen reseptistä Helsingin Sanomissa. http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000005183221.html
Resepti: Englantilainen aamiaispaistos hs.fi

Englantilaisen aamiaisen illallisversio paistuu yhdessä astiassa. Siinä on kaikki: makkaraa, papuja, sieniä, tomaattia – ja tietysti munia.