Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Ruoanlaitto opitaan yleensä läheisiltä, joilta usein peritään myös parhaimmat reseptit ja kokkausvinkit. Mikä on tärkein "elämäsi äidiltä" (äidiltä, tädiltä, mummolta, ystävältä tai läheiseltä) saamasi ruoanlaittovinkki, ruokamuisto tai resepti? Jaa muistosi äitienpäivän kunniaksi kommentoimalla alle ja osallistut arvontaan! Kisa päättyy pe 12.5. Arvomme kaksi pakettia kahden hengen elokuvalippuja.