Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Muistatko lapsuudestasi lauantain herkkuleivän, ranskalaista leipää lauantaimakkaralla? Tykkää, jos teillä syödään yhä lauantaimakkaraa, eikä herkku ole vain nostalginen makumuisto!
Nostalginen ja suomalaisten rakastama: Muistatko omasta lapsuudestasi legendaarisen "herkkuleivän"? mtv.fi

Menneiden vuosikymmenten leipäherkku oli vaaleaakin vaaleampi ranskanleipä, jonka päälle sipaistiin sopiva kerros margariinia tai voita ja leikattiin siivu lauantaimakkaraa suoraan tangosta.