Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Joulukinkun voi valmistaa ja tarjoilla monella tavalla. Millainen kinkunkuorrute on sinun suosikkisi? Pidätkö erityisesti sinappikuorrutteesta vai haluatko joulukinkkusi ehdottomasti neilikoilla? Kommentoi alle omasta mielestäsi parhain kinkunkuorrute ja voit voittaa ruokalahjakortin! Kisa on käynnissä torstaihin 22.12. klo 16 asti. Voittajaan otetaan yhteyttä perjantaina 23.12. Facebook ei ole osallisena kisassa.