Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Paistuuko sinun pannullasi tänään sika-nautajauhelihaa? Jos vastasit kyllä, et varmastikaan ole ainoa, sillä sika-nauta on Lihatiedotuksen mukaan edelleen Suomen suosituin jauheliha. Käytätpä mitä jauhelihaa hyvänsä, niin samat Lihatiedotuksen vinkit pätevät: paista jauheliha huoneenlämpöisenä, riko sen rakenne vaikka puuhaarukalla, niin se kypsyy tasaisemmin, äläkä ahda pannua liian täyteen. Jauheliha kypsyy hyvin myös uunissa! Entä mitä eroa on tavallisella ja "paremmalla" jauhelihalla? Se selviää täältä: http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/mita-eroa-on-tavallisella-jauhelihalla-ja-paremmalla-jauhelihalla/6304890
Yksi tuote ylitse muiden: Suomen suosituin jauheliha – käytätkö sinäkin? mtv.fi

Kokkaatko sinäkin Suomen suosituimmasta jauhelihasta?