Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko on kouluissa 14.–18.11.2016 järjestettävä teemaviikko, jonka aikana koululaisilla on mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Suomalaista tuotantoeläintä ruokitaan turvallisella ja laadukkaalla rehulla. Evira pitää rekisteriä kaikista rehutoimijoista, minkä lisäksi Eläinten terveys ETT ry pitää positiivilistaa niistä rehutoimijoista, jotka ovat sitoutuneet vastustamaan tautiriskejä rehuntuotannossa. Eviran ja ELY-keskuksen tarkastajia ohjaa vuosittainen rehuvalvontasuunnitelma.